Werkwijze

 

1. Intake/kennismakingsgesprek

Het is belangrijk dat je een klik met mij hebt en ik met jou. Daarom maken we eerst kennis, eventueel onder het genot van een kopje koffie of thee. 

We bespreken je doelen, je wensen en eventuele lichamelijke klachten of beperkingen, die van belang zijn. Ik leg mijn manier van trainen uit en we kijken of dat bij jou past. Gelukkig blijk ik best een aardige kerel en wil iedereen meteen gaan trainen. 

Afhankelijk van onze beschikbaarheid plannen we de eerste van tien trainingen in. De meeste mensen kiezen voor tien keer Personal Training en trainen dan nog zelf één á twee keer per week bij LifeFit.

2. De eerste training

In de eerste training, waar de techniek voorop staat, doe je verschillende basisoefeningen om in te schatten wat je huidige niveau en belastbaarheid is. Deze training lijkt goed te doen op het moment zelf. Mijn ervaring is dat je van de eerste training de meeste spierpijn zult ervaren. Dat komt doordat je nieuwe oefeningen doet of de oefeningen anders uitvoert dan je bent gewend. 

Met een goede uitvoering haal je meer resultaat en voorkom je blessures. 

Aan de hand van deze training bepaal ik globaal het programma voor de volgende trainingen. Dat is per keer afhankelijk van hoe je je voelt, of je fit bent, veel of weinig stress hebt die dag. Dat maakt personal training persoonlijk. Mijn trainingen zijn dan ook voor iedereen anders. 

Langzaamaan voer ik de intensiteit van jouw trainingen op en zul je merken dat het trainen gemakkelijker gaat. In het dagelijks leven zul je merken dat je je fitter voelt, dat je houding verbetert (achter de PC bijvoorbeeld), dat je blijer wordt, en daar houdt het niet op.

Ervaar het zelf.

3. Zelf trainen

Wanneer je kiest voor Personal Training en lid bent van LifeFit, krijg je gratis toegang tot een fantastische trainingsapp met plaatjes en video's van de oefeningen, uitleg en tips erbij.

Na iedere training ontvang van je van mij binnen twee dagen het trainingsprogramma in je online agenda. Daar kun je zelf mee trainen.


Dit is een voorbeeld van een trainingsprogramma.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.


Je kunt de programma's uitprinten of via de mobiele app bijhouden.

* Alleen voor leden van LifeFit Centre

 
 
 

Vraag en antwoord

 

Wat neem je mee naar de trainingen?

Een handdoek, schone sportschoenen, t-shirt met mouwtjes en een flesje water.... 

Zoek je fitnesskleding, klik hier.

Hoe kan je betalen?

Je kunt het bedrag in één keer of in termijnen betalen. Meestal stuur ik je een Tikkie. Wel zo gemakkelijk.

Is Personal Training mogelijk met een tweetal?

Dat is mogelijk. De oefeningen zijn dan voor jullie ongeveer hetzelfde. De intensiteit is bij jullie verschillend. Hiervoor gelden andere tarieven.